autowasstraat kopen

Autowasstraat kopen | Geheel afgestemd op uw wensen

wasbox kopen

Investeren in een autowasstraat?

U wilt een autowasstraat kopen? Dan is dat zeker geen slecht idee, gezien er tegenwoordig steeds meer vraag is naar autowasstraten. Mensen houden nu eenmaal van gemak en wassen steeds minder vaak de auto bij het huis. Maar, hoe gaat het in zijn werk? Wat komt er allemaal kijken bij een autowasstraat kopen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te maken en met u de mogelijkheden door te nemen.

Jarenlange ervaring

Wij hebben al vele autowasstraten geleverd. Wellicht kent u Niels Autowas, één van de bekendste autowasstraten van het Noorden. Wij leveren autowasinstallaties van DICO. Wij werken al jarenlang samen met deze Duitse wasstraatfabrikant. De producten die zij leveren zijn innovatief, duurzaam en hebben een hoge capaciteit. Wij vinden het erg belangrijk dat we producten leveren van goede kwaliteit en van de beste materialen. Een autowasstraat kopen is een grote investering die u natuurlijk weer terug wilt verdienen. Wij denken graag met u mee over hoe u het meeste rendement uit uw autowasstraat kunt halen.

Wasstraat op maat

Onze wasstraten zijn modulair opgebouwd, dat houdt in dat u een wasstraat kunt samenstellen die precies voldoet aan uw wensen. U kunt verschillende onderdelen bij ons bestellen, zodat u zelf kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor uw wasstraat. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er zijn. We kunnen bijvoorbeeld een waterrecycling systeem leveren die ervoor zorgt dat er royaal met recyclewater kan worden gewassen. Bij een dergelijk systeem hoort een ondergronds puttenstelsel, ook deze kunnen wij leveren zodat de gehele installatie op elkaar is afgestemd.

Vrijblijvend contact opnemen?

Vul onderstaande contactformulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. U mag uiteraard ook gewoon even bellen.

  • Spanjelaan 8
    9403 DP Assen
  • (0592) 262 833