Tankreiniging | Wij maken tankcleaning installaties op maat

Tankreiniging | Wij maken tankcleaning installaties op maat

tankreiniging

Meijer Reinigingssystemen B.V.

Wij zijn al bijna 50 jaar gespecialiseerd in diverse reinigingsinstallaties, zo ook voor tankreiniging. Onze tankreiniging installaties maken wij altijd op maat en geheel op basis van de wens van de klant. Daarnaast denken wij altijd mee om voor u de mooiste oplossing aan te bieden. Wij vinden een goede service erg belangrijk. Dat geldt uiteraard ook voor kwaliteit. Een installatie van Meijer Reinigingssystemen B.V. heeft vele voordelen. Zo kunt u uitgaan van een lange levensduur, lage onderhoudskosten en natuurlijk het probleemloos functioneren.

Doordat wij de technische ontwikkelingen binnen onze industrie nauwlettend in de gaten houden, kunnen we vaak de meest innovatieve producten leveren die compleet aansluiten op uw wensen en situatie.

Bent u geïnteresseerd in een reinigingsinstallatie op maat? Lees dan verder en neem (vrijblijvend) contact met ons op. We denken graag met u mee.

Diverse mogelijkheden

Er is veel mogelijk op het gebied van het laten plaatsen van een tankreiniging installatie. Deze worden altijd in eigen huis gebouwd en voorzien van de beste componenten. Onze installaties kunnen overal ter wereld ingezet worden. Zo worden deze ook gebruikt om in zeecontainers te bouwen. Wanneer de installatie voldaan dient te worden, is de installatie al bedrijfsklaar en blijft de tijd voor de installatie zelf beperkt. Zo kunnen zoveel mogelijk processen gewoon blijven doorgaan.

Bij ons worden systemen altijd op maat geleverd. Ook een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Waar we naar streven is dat zowel u als wijzelf tevreden kunnen zijn met het eindresultaat. Vraag gerust naar wat mogelijk is, maar stel ook gerust suggesties voor wanneer u daar ideeën over heeft. Zo creëren we een installatie geheel naar uw wens én kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Dat is de kracht van een goede samenwerking, waar wij veel waarde aan hechten.

Een offerte aanvragen?

Dat is geen probleem. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen of informeren naar de mogelijkheden. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.