Wil jij een carwash bouwen? | Neem dan contact met ons op

Wil jij een carwash bouwen? | Neem dan contact met ons op

Wil jij een carwash bouwen? | Neem dan contact met ons op

Carwash laten samenstellen

Carwash bouwen | Het lijkt wel de trend van het moment: je auto wassen. Liefhebbers houden hun auto graag schoon en wasstraten hebben het dan ook druk. Een goede tijd dus om je eigen wasstraat op te richten. Ben jij hierin geïnteresseerd? Dan zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk wil je weten of het bouwen van een carwash winstgevend is en of de investering de moeite waard is. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van het bouwen van een carwash? Dat is moeilijk om op voorhand te zeggen.

Bij Meijer Carwash bieden we op maat gemaakte carwash-installaties aan, waarmee je precies kunt aangeven welke wensen je hebt voor de carwash-installatie. Onze installaties zijn opgebouwd uit modules, zodat je ze volledig kunt samenstellen op basis van wat voor jou belangrijk is. Hierdoor heb je de flexibiliteit om een carwash te bouwen die perfect aansluit bij jouw visie en de behoeften van je klanten.

Als je interesse hebt in het starten van een carwash, is Meijer Carwash de juiste partner om mee samen te werken. We hebben al vele carwash-installaties geleverd in heel Nederland en hebben dus veel ervaring in de branche. Met bijna 50 jaar ervaring zijn we goed op de hoogte van alle mogelijkheden en ontwikkelingen in de sector. Bovendien houden we nauwlettend de ontwikkelingen op technologisch gebied in de gaten, zodat we altijd de nieuwste en meest efficiënte systemen kunnen aanbieden.

Wil jij een carwash bouwen? | Neem dan contact met ons op

DICO textiele wasstraat

We zijn er trots op carwash installaties aan te bieden van het gerenommeerde Duitse merk DICO, dat bekendstaat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze wasstraten onderscheiden zich door hun stevigheid, duurzaamheid, probleemloze constructies, minimale onderhoudsbehoefte en betrouwbare werking zonder storingen. Ze kunnen zowel elektrisch als hydraulisch worden aangedreven en zijn volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal met een glasparelgestraalde afwerking. Als je specifieke aanpassingen of maatwerk nodig hebt, staan we klaar om aan je wensen te voldoen.

Wil jij een carwash bouwen? | Neem dan contact met ons op

Hoe werkt het?

Wil jij een carwash bouwen? Dan is het tijd om een offerte aan te vragen. Het is belangrijk om eerst je wensen in kaart te brengen. Hiervoor kun je het contactformulier onderaan de pagina gebruiken. Je kunt al aangeven wat je wilt als je al duidelijkheid hebt, maar je kunt ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden en te adviseren tijdens het proces.

Zodra alle wensen bekend zijn, stellen wij een gepaste offerte op. Bij goedkeuring kunnen we een overeenkomst sluiten voor het leveren van de carwash. Wij streven ernaar om jouw carwash-droom werkelijkheid te maken en samen te bouwen aan een succesvolle onderneming in deze branche.