Over Meijer Carwash

Over Meijer Carwash

Over Meijer Carwash

Wij helpen en adviseren u graag!

Geachte bezoeker,

Fijn dat u de moeite neemt om onze website te bezoeken! Waarschijnlijk bent u op zoek naar een autowasstraat, wasboxen, overige carwash toebehoren, tankcleaning installatie of andere reinigingssystemen en wij helpen en adviseren u graag.

Meijer Reinigingssystemen is gespecialiseerd in alles wat met water en reinigen te maken heeft en daar zijn we goed in. We begeleiden, adviseren en helpen onze (toekomstige) klanten waar mogelijk en gaan voor een langdurige en prettige relatie. Natuurlijk is er genoeg te koop en een beginnend ondernemer ziet vaak door de bomen het bos niet meer omdat iedereen graag wil verkopen. Dat willen wij ook maar dan wel op een eerlijke en ongedwongen manier. Ons streven is een tevreden klant die geld verdient en we proberen daar de beste oplossing voor te vinden. Veel leveranciers beloven veel maar wij maken het waar!

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid, we hebben het importeurschap van DICO textiele autowasstraten en leveren alle verdere toebehoren zoals wasboxen, waterrecycling, stofzuigers, hogedruksystemen etc. Daarnaast zijn we ook specialist op het gebied van hogedrukreinigingssystemen zoals tankcleaning installaties, IBC reinigingsinstallaties en op maat gemaakte hogedruksystemen.

Meijer Reinigingssystemen heeft deskundige medewerkers die de machines en installaties perfect installeren en onderhouden. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en daar zijn we trots op.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze website en horen heel graag van u als u nadere informatie wenst of een afspraak wilt maken. Het spreekt voor zich dat dit altijd vrijblijvend is.

Met vriendelijke groet,

Jan-Andries Meijer

Neem contact op