carwash leverancier

Carwash kopen? Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring.

Carwash kopen? Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring.

Carwash kopen?

Dat doe je natuurlijk bij Meijer Carwash. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring, waardoor we goed weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van autowasstraten. Of je nu op zoek bent naar een wasbox of een volautomatische autowasstraat; in beide gevallen kunnen wij je helpen. Of je nu een autowasstraat wilt beginnen, of juist onderdelen nodig hebt. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Omdat onze autowasstraten modulair zijn opgebouwd, kunnen we voor jou een autowasstraat op maat samenstellen die precies voldoet aan je wensen. Wij kunnen een carwash bouwen waar je lang van zal profiteren, een duurzame installatie die jarenlang mee zal gaan.

Wilt u een carwash kopen? Lees dan meer over carwash leverancier Meijer Carwash.

Direct contact opnemen?

Dat kan. U kunt ons bellen op 0592-262833 of het contactformulier invullen.

Waarom een autowasstraat bij Meijer Carwash kopen?

Wij leveren autowasstraten van het merk DICO. Dit merk is al jarenlang toonaangevend in de carwash industrie. Voordelen van autowasstraten van DICO zijn:

  • degelijkheid
  • duurzaamheid
  • probleemloze constructie
  • weinig onderhoud en storingen
  • elektrische of hydraulische aandrijving
  • geheel vervaardigd uit rvs en glasparel gestraald
  • eventueel maatwerk en/of aanpassingen naar wens zijn mogelijk

Wil je een wasstraat kopen, dan is DICO het merk bij uitstek. Je zult er geen spijt van krijgen, dat durven we te garanderen. Een wasstraat beginnen is altijd spannend, maar doordat wij veel ervaring hebben kunnen we altijd meedenken voor de beste oplossing voor jouw budget.

carwash kopen

Autowasstraat

DICO is fabrikant van premium rvs textiele DICO autowasstraten in het topsegment van de carwash industrie. De wasstraten zijn leverbaar met een capaciteit van 30 tot wel 150 auto's per uur.

Lees verder
autowasstraat beginnen
100%
min
75%

Wasbox

Meijer Reinigingssystemen levert wasboxen op maat en naar wens van de klant. Het aanbod is groot en de mogelijkheden zijn onbeperkt omdat we specialist zijn in maatwerk.

Lees verder
Carwash kopen? Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring.

Toebehoren

Stofzuigers, voorwassystemen en meer. Wij leveren een groot aantal producten waardoor we u altijd de oplossing kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op.

Lees verder

Benieuwd of we wat voor u kunnen betekenen?

Wilt u een carwash kopen, een wasbox of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier. U kunt uiteraard ook bellen naar 0592-262833.