Carwash onderdelen | Wij leveren diverse producten

Carwash onderdelen | Wij leveren diverse producten

carwash onderdelen

Meijer Carwash

Ben je van plan om een carwash te beginnen of heb je al een carwash maar heb je losse carwash onderdelen nodig? In beide gevallen kunnen wij je goed helpen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van autowasstraten. De autowasstraten die wij leveren zijn van het merk DICO. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit en is erop gericht om een grote capaciteit te bieden. Doordat deze wasstraten modulair zijn opgebouwd, zijn de componenten ook uitermate geschikt om bij bestaande wasstraten in te zetten.

Wat bevat het leveringsprogramma van een wasstraat?

Wij leveren kettingbanen, showportalen, hogedruk wastechniek, dakwalsen, rondomwassers, mitters, zijwassers, wielwassers, hogedruk velgenreinigers, drooginstallaties en nadrooginstallaties. Ook voor stofzuiginstallaties kan je bij ons terecht. Bent u op zoek naar een onderdeel maar vindt u het zo gauw niet terug op onze website? Neem gerust contact met ons op. Er is ontzettend veel mogelijk en wij gaan een nieuwe uitdaging absoluut niet uit de weg. Doordat we de technologische ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen we de meest innovatieve producten leveren.

Waarom carwash onderdelen van DICO?

DICO textiele wasstraten onderscheiden zich door de lange levensduur. Degelijkheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Ook is kwaliteit kenmerkend voor dit merk en wij garanderen dan ook een probleemloze constructie met weinig onderhoud en storingen. Daarnaast kunnen wij een aandrijving leveren die elektrisch is of hydraulisch en zijn de wasstraten geheel vervaardigd uit RVS en glasparel gestraald.

Waar Meijer Carwash zich in onderscheidt, dat is voornamelijk onze flexibiliteit. Wij leveren altijd maatwerk maar doen ook graag een stapje extra. We willen de beste oplossing bieden in uw situatie en vinden het belangrijk om altijd te blijven innoveren.

Bent u nieuwsgierig of wij wat voor u kunnen betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt ons bellen maar u kunt ook contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen. We zullen hier dan zo spoedig mogelijk op terug komen.