IBC Cleaning | IBC reinigingsinstallaties op maat

IBC Cleaning | IBC reinigingsinstallaties op maat

IBC Cleaning

Meijer Reinigingsystemen B.V.

Meijer Reinigingssystemen B.V. bestaat al bijna 50 jaar. Wij beschikken daarom ook over een grote hoeveelheid ervaring op het gebied van IBC Cleaning en andere reinigingsinstallaties. Waar wij ons bij iedere klant weer hard voor maken is dat wij altijd proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wens van de klant.

Er is ontzettend veel mogelijk en we denken altijd met u mee. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en in combinatie met een goede service zijn zowel klant als wijzelf aan het einde altijd tevreden met het eindresultaat, want dat vinden we namelijk erg belangrijk. Tevens volgen wij de nieuwste technische ontwikkeling altijd met grote interesse op de voet, waardoor we altijd een innovatieve oplossing kunnen bieden die het beste aansluit bij uw wensen en situatie.

Reinigingsinstallaties voor intermediaire bulkcontainers (IBC)

Onze IBC Cleaning installaties worden altijd op maat en naar wens van de klant geleverd. Doordat er vele mogelijkheden zijn kunnen we altijd de best passende oplossing bieden in uw situatie. Zo kunt u voor een eenvoudige installatie gaan, maar ook voor een volautomatisch systeem. Zo hebben we voor BASF een installatie mogen bouwen, welke geschikt is voor IBC's met verschillende afmetingen. Niet alleen de binnenkant van de IBC maar ook de buitenkant wordt gereinigd in een gesloten cabine.

Het is erg belangrijk voor vloeistofcontainers dat deze regelmatig grondig worden gereinigd om voor een goede hygiëne te (blijven) zorgen. Na enige tijd kunnen zich bacteriën ontwikkelen in de tank waardoor de vloeistof verontreinigd wordt. Onze reinigingsinstallaties zijn er geheel op gericht om dit proces tegen te gaan. Dit kan op diverse manieren. Onze installaties voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot het reinigen van IBC's.

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?

Dat is uiteraard geen enkel probleem. Omdat onze reinigingsinstallaties altijd op maat gemaakt worden, worden onze offertes dat uiteraard ook. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dat doet u door ons te bellen of door onderstaande contactformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.