Kettingwasstraat | Wij leveren systemen op maat

Kettingwasstraat | Wij leveren systemen op maat

Kettingwasstraat | Wij leveren systemen op maat

Meijer Carwash

Al bijna 50 jaar is Meijer Carwash actief in de autowasstraten branche. Onze passie is om onszelf altijd weer te overtreffen met de nieuwste innovaties. Wij willen onze klanten het beste van het beste bieden en daar doen we dan ook altijd ontzettend ons best voor. Of u nu op zoek bent naar een kettingwasstraat of een wasbox, wij kunnen u uitstekend hierbij helpen.

Een kettingwasstraat van DICO

Wij leveren DICO kettingwasstraten. Dit is een fabrikant van premium RVS textiele wasstraten en is zeer bekend in de carwash industrie. Deze wasstraten staan bekend om hun lange levensduur en probleemloos functioneren. U kunt dan ook echt kwaliteit van ons verwachten en daar staan wij ook voor. Dit uit zich ook in het feit dat deze systemen weinig storingen hebben en er weinig onderhoud nodig is. U kunt kiezen tussen een elektrische of hydraulische aandrijving. Wij kunnen u daarin ook voorzien van advies, wanneer u twijfelt welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is.

Wat wordt er allemaal geleverd?

Omdat de wasstraten van DICO modulair zijn opgebouwd, kunt u zelf kiezen waar u wel en geen gebruik van wilt maken. Over het algemeen bestaat het leveringsprogramma uit: kettingbanen, showportalen, hogedruk wastechniek, dakwalsen, rondomwassers, mitters, zijwassers, wielwassers, hogedruk velgenreinigers, drooginstallaties en nadrooginstallaties.

Uiteraard is er veel mogelijk en denken we graag met u mee. Bent u op zoek naar iets wat u niet op onze website terug kan vinden? Ook dan mag u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn erg flexibel en gaan een mooie nieuwe uitdaging zeker niet uit de weg.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een kettingwasstraat?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het onderstaande contactformulier. We zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Alvast bedankt voor uw interesse in Meijer Carwash.