Wasbox kopen | Op maat gemaakt op basis van uw wensen

Wasbox kopen | Op maat gemaakt op basis van uw wensen

wasbox kopen

Wasboxen op maat

U wilt een wasbox kopen? Wij hebben al jarenlang diverse wasboxen op maat mogen leveren aan tevreden klanten. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met carwash te maken heeft. Waarin we ons onderscheiden is dat wij actief met u meedenken in mogelijkheden. Meijer Carwash is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën zodat we altijd de beste oplossing kunnen vinden voor uw verzoek.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij willen dat wanneer u een wasbox bij ons afneemt, u hier lange tijd geen onderhoud aan hoeft te plegen. Onze wasboxen zijn zo gemaakt dat deze jarenlang meegaan. Een duurzame oplossing, dat krijgt u wanneer u kiest voor Meijer Carwash.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra u een offerteaanvraag heeft gedaan nemen we contact met u op. Wellicht heeft u zelf al wensen en weet u precies wat u wilt. Het zou ook kunnen dat u nog nieuw bent in de markt en graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is. In beide gevallen nemen we ruim de tijd om dit rustig met u door te nemen. Doordat we altijd goed op de hoogste zijn van de ontwikkelingen binnen deze industrie, kunnen we u vele mogelijkheden bieden. Samen stellen we uw carwash op maat samen op papier.

We doen altijd ons uiterste best voor u en zullen dan ook actief met u meedenken. Omdat we al veel ervaring hebben, kunnen we u altijd goed inleven in uw situatie. Zodra u tevreden bent, zullen we de wasbox gaan bouwen.

  • Spanjelaan 8
    9403 DP Assen
  • (0592) 262 833