Wil jij een wasstraat openen? | Een carwash op maat

Wil jij een wasstraat openen? | Een carwash op maat

Wil jij een wasstraat openen? | Een carwash op maat

Carwash laten samenstellen

Overweeg je om een carwash te starten en wil je een wasstraat openen? Dan zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Uiteraard wil je weten of een carwash installatie winstgevend is en of de investering de moeite waard is. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van een carwash installatie? Dat is lastig om van tevoren te zeggen. Bij Meijer Carwash bieden we op maat gemaakte carwash installaties aan. Dit betekent dat je zelf kunt aangeven welke wensen je hebt met betrekking tot de carwash installatie. Onze installaties zijn modulair opgebouwd, waardoor je ze volledig kunt samenstellen op basis van wat jij belangrijk vindt.

Als je geïnteresseerd bent in het openen van een carwash, is Meijer Carwash de juiste partner om mee samen te werken. We hebben al veel carwash installaties geleverd in heel Nederland en hebben dus veel ervaring. Meijer Carwash is al meer dan 50 jaar actief in deze branche en is daardoor goed op de hoogte van alle mogelijkheden. We volgen ook nauwlettend de ontwikkelingen op technologisch gebied.

Wil jij een wasstraat openen? | Een carwash op maat

DICO textiele wasstraat

We leveren wasstraten van het merk DICO, een gerenommeerd Duits merk dat bekendstaat om kwaliteit. Onze carwash installaties onderscheiden zich door hun degelijkheid, duurzaamheid, probleemloze constructies, beperkte onderhoudsbehoefte en storingsvrij functioneren. Ze kunnen zowel elektrisch als hydraulisch worden aangedreven en zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, met een glasparelgestraalde afwerking. Indien gewenst bieden we ook maatwerk en aanpassingen.

Wil jij een wasstraat openen? | Een carwash op maat

Hoe werkt het?

Wil je een wasstraat openen? Als je een offerte wilt aanvragen voor een carwash, is het belangrijk om eerst de wensen in kaart te brengen. Hiervoor kun je het contactformulier onderaan de pagina gebruiken. Je kunt al aangeven wat je wilt als je al duidelijkheid hebt, maar je kunt ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Zodra alle wensen bekend zijn, stellen wij een passende offerte op. Bij akkoord kunnen we een overeenkomst sluiten om de carwash te leveren.